KANDIDATEN

ONE TALENT RECRUITMENT MAAKT WERK VAN JOUW CARRIÈRE

JOUW AMBITIE
ONZE START

Op zoek naar een baan die jou op het lijf is geschreven? Meld je dan nu aan bij One Talent Recruitment. We gaan actief voor je op zoek naar het bedrijf dat graag ruimte geeft aan jouw ambities en carrièreplanning.

BEN JIJ DIE GESCHIKTE SALES- OF IT-PROFESSIONAL?

One Talent Recruitment is gespecialiseerd in het vinden van inspirerende banen voor hbo salestalent en IT-kandidaten vanaf mbo-niveau. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil jij je professionele grenzen verleggen? Laat dan je cv bij ons achter. Daarmee vinden we het bedrijf dat precies bij je past.

MAAK JE AMBITIES WAAR

Onze kracht is het realiseren van de perfecte match tussen jou en bedrijf. Meld je bij ons aan en wij gaan direct voor je op zoek. We reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur op je aanmelding. One Talent Recruitment: wij helpen ambities waar te maken.

ZOEKEN VINDEN BEGELEIDEN

ONE TALENT ONE HIT

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Je staat er niet alleen voor

DOELGERICHT CARRIÉRE MAKEN

We helpen je op weg naar succes

BINNEN 24 UUR ANTWOORD

Je weet direct waar je aan toe bent

OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE

NIEUWE JOB

Klik op de button en geef richting aan je carriére.

HIER ZIJN WIJ GOED IN

SALES- EN IT-RECRUITMENT

SALESPROFESSIONALS

One Talent Recruitment focust zich op de werving en selectie van salesprofessionals met minimaal hbo werk- en denkniveau. We hebben een fijne neus voor talent en weten door onze specialistische marktkennis, exact waar bedrijven naar op zoek zijn als het gaat om bijvoorbeeld new businessdevelopers, salesmanagers, accountmanagers en commercieel managers.

GLANZENDE SALESCARRIÈRE

Het matchen van de juiste kandidaat met het juiste bedrijf biedt jou vele voordelen. Niet op de laatste plaats de kans op een glanzende carrière. Maar dan moet je wel eerst even aanmelden. Doe dat ook wanneer je wel eens wilt weten hoe jouw kansen elders liggen. Je weet maar nooit welk bedrijf op jou zit te wachten. Waar wacht jij dan nog op?

IT-PROFESSIONALS

We kennen de weg in jouw vakgebied op ons duimpje en beschikken over het juiste netwerk. We zijn kind aan huis bij bedrijven met klinkende namen en bij innovatieve ondernemingen die verrassen met creatieve IT-oplossingen.

VAN SYSTEEMBEHEERDERS TOT PROJECTENGINEERS

We onderhouden onze contacten in de volle breedte en daardoor snel op de hoogte wat er speelt bij bedrijven. De ene keer zijn ze op zoek naar gecertificeerde supportmedewerkers en systeembeheerders. De andere keer naar netwerkbeheerders en projectengineers. Maar wat ze ook voor medewerkers zoeken: ze weten dat One Talent Recruitment jou altijd weet te vinden als de meest geschikte kandidaat. Tenminste, wanneer je bij ons bent ingeschreven. Daarom: schrijf je in, laat je cv achter en wij helpen jou je kansen op de perfecte baan te vergroten. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN BAAN?

STUUR DIRECT JE CV IN

Laat je gegevens achter middels onderstaande formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. LET OP: Graag ontvangen wij uw CV als bijlage (PDF/DOC).

IT ProfessionalSales Professional