BEDRIJVEN

DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK

ONE TALENT DAT WERKT

Wervingsactiviteiten van One Talent Recruitment zijn altijd maatwerk en naadloos afgestemd op uw bedrijfswensen. Als verlengstuk van uw organisatie mijden we platgetreden paden en vinden we op speciale wijze de voor u meest geschikte kandidaat. Daarbij prefereren we kwaliteit boven kwantiteit.

ZORGVULDIG GESELECTEERD

Per openstaande vacature presenteren wij u maximaal 2 tot 3 zorgvuldig geselecteerde kandidaten. Zij voldoen aan de eisen en voorwaarden die u ons heeft meegegeven of die we samen hebben opgesteld.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Het scheelt tijd en geld wanneer One Talent Recruitment u het voortraject van het wervingsproces uit handen neemt. Daar zit voor u onze extra toegevoegde waarde. Die leidt in alle gevallen tot een kwalitatief duurzame samenwerking. One Talent Recruitment ontzorgt u volledig bij het werven en selecteren van nieuwe, getalenteerde medewerkers.

OP ZOEK NAAR DE JUISTE

KANDIDAAT

Klik op de button en zet ons aan het werk.

ONE TALENT

SEVEN STEPS

One Talent Recruitment gaat bij het werven van talent niet over één nacht ijs. Voor een succesvolle selectie is meer nodig dan simpelweg het doorsturen van een cv’tje. Bij One Talent Recruitment gebruiken we voor het vinden van de juiste kandidaat een even eenvoudig als effectief stappenplan:

1

OPDRACHT

Vaststellen wat uw wensen zijn en wat wij daarin kunnen betekenen.

1

FUNCTIEOMSCHIRIJVING

Welke vacature heeft u, wat zoekt u voor type kandidaat.

1

LUISTEREN

One Talent Recruitment neemt gewoonlijk ook (telefonisch) contact op met tenminste één toekomstige naaste collega van de nieuwe medewerker. Het zorgt voor extra ‘feeling’ met uw organisatie en leren deze nog beter kennen.

1

FUNCTIEPROFIEL

Een door u opgesteld profiel vullen we zo nodig aan met harde eisen, gewenste competenties en meetbare doelstellingen. Na akkoord op dit functieprofiel vormt het de basis voor onze werving & selectie.

1

AAN DE SLAG

Op geheel eigen wijze en met gebruik van social media vinden wij voor u 2 à 3 kandidaten die geschikt zijn voor een eerste kennismaking.

1

ADVIES

Tijdens de kennismakingsgesprekken is er intensief contact met One Talent Recruitment. We denken intensief met u mee en adviseren waar nodig.

1

BEGELEIDING EN EVALUATIE

Na indiensttreding van de kandidaat blijft One Talent Recruitment actief betrokken bij de kandidaat en bij uw organisatie. Zowel in de eerste maand als na drie maanden na startdatum, volgt een evaluatie. Zo bieden wij u van A tot Z optimale zekerheid.

ONE TALENT MAAKT DE GESCHIKTE MATCH

OPDRACHT AANMELDEN

Laat je gegevens achter middels onderstaande formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. LET OP: Graag ontvangen wij uw CV als bijlage (PDF/DOC).

IT ProfessionalSales Professional